Her kommer links til undersider

Om os
Grundlag

Fra os til verden
Corona virus er luftbåren
Ingen kan vel være i tvivl om at Covid 19 aldrig havde smittet globalt og så hurtigt, hvis ikke folk stadig flyver som om der ikke også er en klimakrise. Nu har sygdommen så lukket verden ned, med syge og døde og skrækslagne befolkninger som gidsler og sløjfning af menneskerettigheder som middel. Forsamlingsfriheden var det første der røg, og så lukkede de grænserne uden at undersøge om det havde effekt på spredning af sygdommen. Så slog man lige tre fluer med et smæk, man viste handlekraft, lukkede munden på klima- og andre demonstranter og satte en effektiv stopper for eventuelle flygtninge der skulle være kommet videre end Moria. Men luftfartselskaberne bliver lovet støtte og kompensation, for friheden til at flyve er jo en menneskeret, de må skatteborgerne betale.
Ligeledes støtter man erhvervslivet så de kan overleve og holde gang i CO2 udledningen, når coronasmitten er bekæmpet. For den eneste fordel ved situationen er at produktion og forbrug er midlertidigt formindsket. En umiddelbar fordel for klimaet, men politikerne skal nok bruge det imod os, der bliver ikke også råd til de klimatiltag man lovede, og alle deres klimasnakkemøder er jo også gået i stå, uden aftaler føler ingen sig ansvarlige. Og forbrug er jo en hævdvunden menneskeret og vækst den eneste vej til en bedre verden.
Demokratiet og sandheden er altid det første der bliver slagtet når der opstår krig, og krig har de erklæret, land for land, alle mod alle, uden at spørge befolkningerne og verdenssamfundet. Mette har udstedt dekreter som Trump og Putin må være misundelige på. Kan vi overhovedet tro på demokratiet længere, kan vi blive ved at være pæne borgere der kommer med borgerforslag og anbefalinger til at rette op på klimaet.
Mit svar er klart, det er nu vi skal tage sagen i egen hånd. Civil ulydighed så de kan forstå det. Drop forbruget, genoptag hemsløjd og grøntsagsdyrkning, smid mobil og PC ud, drop internet og overvågning, opbyg det nye folkesamfund helt uden adgang for stat og kommune, lad os blive hippier igen og dyrke græsrødderne og vise vejen.
Peter Frostholm - Fyn - 20-3-2020
Kalender
Jordens dag  
onsdag 22-04-2020 - hele dagen
Sted:Jorden
Jordens dag er en tradition der startede den 22. april 1970 i USA, for at gøre opmærksom på verdens miljøproblemer. Jordens dag er blevet fejret samme dag hvert år siden dengang. I Danmark var der forskellige initiativer i 1980erne og en del initiativer blev genoptaget sidst i 1990erne. Wikipedia
Arrangør: Earth Day, oprettet af Peter Frostholm Afdeling: FynDemokratifestival 
fredag 05-06-2020 -
Sted:Ollerup gymnastikhøjskole
Fejring af grundlovsdag
Arrangør: De 4 skoler i Ollerup, oprettet af Afdeling: Fyn

Klimafolkemødet i Middelfart 
torsdag 27-08-2020 -
Sted:Middelfart
til 29-08-2020
Det årlige klimafolkemøde i Middelfart er hele Danmarks nationalarena for samtaler, aktiviteter, inspiration og meget andet med klimaet i centrum. Til Klimafolkemødet inviterer Middelfart Kommune og Region Syddanmark debattører, politikere, aktivister, foreninger, virksomheder, kunstnere og borgere til tre dage fyldt med klimaaktiviteter. 2020-udgaven vil være den fjerde og hidtil største udgave af Klimafolkemødet i Middelfart.

LINK
Arrangør: Middelfart Kommune, oprettet af Peter Frostholm Afdeling: Fyn

Cop 26 Glasgow 
mandag 09-11-2020 -
Sted:
til 20-11-2020
Nogen der måske vil med til Glasgow???? Cop 26-afgørende møde.

LINK
Arrangør: United Kingdom, in partnership with Italy, to host COP 26 / CMP 16 / CMA 3, oprettet af Peter Frostholm Afdeling: Fyn

Tidligere opslag

Klimapåmindelse i Odenses gågade 
lørdag 04-01-2020 - 11-13
Sted:Hjørnet mellem Klaregade og Vestergade
Klimalørdag 
lørdag 07-12-2019 - 11-13
Sted:på hjørnet af Kongensgade og Vestergade

 

Alle Artikler
Middelfart Kommunes klage over Baltic Pipe afvisesPeter Frostholm - Fyn - 23-3-2020
Corona virus er luftbårenPeter Frostholm - Fyn - 20-3-2020

Bedsteforældrenes Klimaaktion, kontakt Peter@pyf.dk

- Vi bruger ikke cookies, og samler ikke oplysninger om dig eller smider annoncer i hovedet på dig. Det kunne vi ikke finde på!